De aprilvissen van vandaag: Duchâtelet en de Chinezen

De aprilvissen van vandaag: Duchâtelet en de Chinezen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We moeten zeggen: het is niet makkelijk meer om tegenwoordig de lezer van Voetbalkrant.com nog beet te nemen met een aprilvis. Vandaag lanceerden ook wij er twee, maar het merendeel van de lezers liet zich niet vangen.

Had u ze er ook uitgehaald? Nee? De eerste was natuurlijk de interland tussen België en China op 7 juni. Het lijkt ons sterk dat bondscoach Marc Wilmots nog een oefeninterland zou inlassen, maar het lijkt geen slecht idee nu de Chinese president hier toch rondtoerde. Toch kregen we een aantal leuke foto's van mensen met hun pandaknuffel binnen. Dat was immers de vereiste om één van de 25 duotickets te winnen.

Jurgen Mertens, de voorzitter van voetbalclub FC Panda, stuurde onderstaande foto naar onze redactie. Een duoticket voor een wedstrijd tegen China zit er niet in, maar hij krijgt wel een duoticket voor de oefeninterland België-Luxemburg van ons!

Daarnaast lanceerden we ook nog het nieuwtje dat Roland Duchâtelet zijn armada aan clubs nog wat had uitgebreid met Saint-Etienne. Tot daar aan toe... maar dat Axel Witsel en Thibaut Courtois op het verlanglijstje stonden, lijkt ook al een zware indicatie dat er iets niet klopte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties