Supporters Genk houden een boycot

Jordy Ferket
| 44 reacties
Supporters Genk houden een boycot
Foto: © Photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Zaterdag moet Genk op bezoek bij Sporting Lokeren. Het staat zo goed als zeker vast dat het bezoekersvak leeg zal zijn. De supporters houden een boycot en blijven thuis. Dat komt door enerzijds door de sportieve resultaten en anderzijds door de uitspraken van voorzitter Houben.

“Voor de fans is dit niet prettig, ze betalen een goede cent om te komen kijken. Maar uiteindelijk krijgen ze dit seizoen toch 40 procent korting”, vertelde Houben. Die uitspraak is bij de aanhang in het verkeerde keelgat geschoten.

“Als je die uitspraak hoort, dan is dat gewoon beschamend”

De supporters gaan nu over toe een boycot en het bezoekersvak tegen Lokeren zal zo goed als zeker leeg zijn. “We hielden een goed gevoel over aan de vergadering met de voorzitter en het bestuur. Als je dan nu die uitspraak hoort, dan is dat gewoon beschamend”, vertelde Rudy Claessens, voorzitter van de overkoepelende supportersvereniging, aan Het Nieuwsblad.

“Een boycot, zo besliste de meerderheid en ik steun hen. Al zijn er een paar fanclubs die al een contract hadden met de busmaatschappij en mogelijk toch naar Daknam gaan”, besloot Claessens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties