Reynders: "Niet tevreden over attitude en ontwikkeling van Despotovic"

Nicola Cantoro
| 1 reacties
Reynders: "Niet tevreden over attitude en ontwikkeling van Despotovic"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Djordje Despotovic werd door Lokeren voor onbepaalde duur naar de B-kern verwezen. De attitude van de Serviër moet dringen veranderen. Vandaar dat de Waaslanders dit signaal willen geven aan de 22-jarige aanvaller.

Door Nicola Cantoro

“Het is een disciplinaire maatregel. Wij gaan daar geen groot item van maken, maar we hebben dat beslist omdat zijn houding gewoon niet meer door de beugel kon”, zegt Willy Reynders aan Voetbalkrant.com. De details over wat er precies gebeurd is, wou de sportief directeur niet kwijt.

“Als zoiets beslist wordt in Lokeren, dan wil dat toch zeggen dat we daar al een tijdje mee bezig geweest zijn en dat er niets anders helpt om tot hem door te dringen. Dan moesten we een maatregel nemen waardoor de ogen toch zouden opengaan en de knop toch zou worden omgedraaid bij Djordje. Wij waren gewoon niet tevreden over zijn manier van doen en zijn ontwikkeling”, zegt Reynders.

“Hij zal op vlak van attitude moeten bewijzen dat hij het waard is om terug bij de A-kern zitten”

“We weten nog niet hoelang we hem naar de B-kern zullen verwijzen. Dat hangt af van zijn attitude. Hij zal op vlak van attitude moeten bewijzen dat hij het waard is om terug bij de A-kern zitten. Hij kan zich niet helemaal vinden in onze beslissing, maar dat is meestal zo als je naar de B-kern wordt verwezen”, besluit de sportief directeur van Lokeren.  De Serviër speelde dit seizoen in totaal nog maar een half uur voor Lokeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties