Courtois vol vertrouwen: "Klaar voor iets groots"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Courtois vol vertrouwen: "Klaar voor iets groots"
Foto: © Photonews

Thibaut Courtois staat met Atlético Madrid voor een aantal belangrijke weken. De colchoneros doen nog volop mee in de titelstrijd en dromen er ook van Barcelona uit te schakelen in de Champions League.

De eerstvolgende opdracht voor Atlético is de return tegen Barcelona in het kampioenenbal. Met een 1-1 uit de heenwedstrijd hebben de Madrilenen een uitstekende uitgangspositie en Courtois heeft er dan ook vertrouwen in dat zijn ploeg klaar is voor iets groots. “Ik denk dat we goed voorbereid zijn om iets groots te presteren woensdag. We moeten proberen op dezelfde manier te spelen zoals in de heenmatch en in de andere confrontaties dit seizoen.” 

Ook de steun van het publiek kan cruciaal zijn volgens de doelman. “Het is gemakkelijker met een publiek achter je dat je ten volle steunt. Het helpt om een doelpunt te scoren en wat meer te lopen.” 

WK: match per match bekijken

In gesprek met Radio Marca had Courtois het ook over de Rode Duivels en het WK in Brazilië. “We hebben een goede ploeg . Er zijn een paar spelers uitgevallen die er de hele kwalificatieronde bij waren en dat is een beetje hard, maar we hebben een goede ploeg en kunnen misschien wel iets presteren. We zullen het match per match bekijken, zoals hier.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties