Vrienden van KSK Schilde houden zondag optocht

Vrienden van KSK Schilde houden zondag optocht
Foto: © SC

Schilde en 's Gravenwezel zouden volgens diverse geruchten fuseren tot 1 geheel. De tweede club zou de eerste daarbij overnemen, maar volgens de 'vrienden van KSK Schilde' is er van een overname geen sprake. Zij houden een optocht.

Voor de 'Vrienden van KSK Schilde' is het duidelijk: er kan maar een overname gebeuren bij een 4/5e meerderheid binnen het bestuur, en die is er niet - ook al zou er druk worden gezet op de bestuursleden die het niet eens zijn met de fusie.

"Om duidelijk te maken dat er geen draagvlak is aan de bestuurders die de overname steunen, komt er een optocht op 13 april. Wij hopen dat ze hieruit hun conclusies trekken en een nieuw bestuur de kans geven opnieuw iets uit te bouwen. Doen ze dit niet, zullen we nieuwe stappen ondernemen", klinkt het in een persbericht.

"KSK Schilde heeft prachtige toekomst onder nieuwe impuls"

" Wij vinden dat KSK Schilde onder nieuwe impuls een prachtige toekomst heeft. Alle troeven zijn aanwezig om er een gezonde vereniging van de te maken met transparant bestuur. De focus zal liggen op het opleiden van je ugdspelers. Alle jongeren moeten kunnen deelnemen aan de sportactiviteiten. Voetbal leeft in Schilde."

Vanaf 13 uur deze zondag komen de vrienden van KSK Schilde samen in Zaal de Wip. Vanaf 15 uur trekken ze vandaar naar De Rozenhoek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties