Januzaj: "Ik probeer Cristiano Ronaldo te imiteren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Januzaj: "Ik probeer Cristiano Ronaldo te imiteren"
Foto: © Photonews

Adnan Januzaj heeft de harten van de Manchester United-fans in de broekzak. Op Old Trafford wordt de middenvelder zelfs al vergelijken met ene Cristiano Ronaldo. "Ik weet goed genoeg wat hij hier heeft gedaan", blijft de youngster met de voetjes op de grond.

De fans van Manchester United hopen wederom een goudklompje in handen te hebben. Inside United trekt dan ook de vergelijking tussen Adnan Januzaj en Cristiano Ronaldo. Ook de Portugese superster droeg als tiener het shirt van the Red Devils, alvorens de voetbalwereld te veroveren.

"Ik heb al een pak wedstrijden van Cristiano Ronaldo bekeken", bekent Januzaj. "Hij is een steengoede voetballer en ik probeer dan ook bij te leren. Ja, ik doe zijn bewegingen en acties soms na. Het kan niet slecht zijn voor mijn ontwikkeling om zijn prestaties bij United te proberen evenaren."

Ik moet hard werken in het krachthonk

Januzaj krijgt tegenwoordig nogal wat tackles te incasseren. Zijn tengere lichaam helpt niet echt bij het afschrikken van verdedigers. "Maar Ronaldo was ook niet al te sterk wanneer hij hier arriveerde. Ik moet hard werken in het krachthonk, maar kwam de voorbije maanden toch al wat spiermassa bij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties