Nederlandse oefenmeester opnieuw aan de slag in pintjesliga?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Nederlandse oefenmeester opnieuw aan de slag in pintjesliga?
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren onderhandelt met Harm van Veldhoven omtrent de opvolging van Bob Peeters. De Nederlandse oefenmeester heeft echter meerdere aanbiedingen op zak. "Ik ga nu rustig de mogelijkheden overlopen."

Harm van Veldhoven gaat volgend seizoen wellicht weer aan de slag in de Jupiler Pro League. De Nederlandse oefenmeester onderhandelt met Waasland-Beveren over de job van T1. De Leeuwen zijn immers op zoek naar een opvolger voor Bob Peeters. De oud-international verbrak immers zijn contract op de Freethiel om aan de slag te gaan bij Charlton Athletic. Voor de volledigheid: ook Yannick Ferrera wordt als kandidaat gezien, maar STVV houdt het been stijf.

Waasland-Beveren is echter niet de enige club die hengelt naar de diensten van de voormalige veldheer van onder meer KV Mechelen, Cercle Brugge en Roda JC. Van Veldhoven werd vorig seizoen zelfs nog de deur gewezen Achter De Kazerne na tegenvallende resultaten. "Ik ga nu rustig eens bekijken welk project er me het meeste aanspreekt", gaf de Nederlander nog mee in Het Laatste Nieuws."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties