Transfergeruchten van de dag: 31/05

Transfergeruchten van de dag: 31/05
Foto: © Photonews

Het seizoen zit er op en de zomerbreak is in zicht. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Verdediger Ezequiel Garay verkast mogelijk naar Bayern München. Der Rekordmeister is bereid om 15 miljoen euro op tafel te leggen en zou een akkoord hebben met zijn huidige werkgever Benfica. De Portugese club moet de helft van dat bedrag afstaan aan Real Madrid, dat voor vijftig procent de rechten van de Argentijn in handen heeft.

Na het knalseizoen van Atletico Madrid dreigt in het tussenseizoen de leegloop. Zo lijkt David Villa op weg naar het Amerikaanse New York City FC, dat in handen is van Man City. De Spaanse aanvaller werd zaterdagmiddag gesignaleerd in het Bridgewater Hospital in Manchester. Lokale kranten schrijven dat hij er medische testen onderging.

Cesc Fabregas gaat volgend seizoen weer in de Premier League voetballen. Daar is althans Sky Sports het over eens. De Spanjaard staat nadrukkelijk in de belangstelling van zijn ex-club Arsenal, maar ook Man United ligt op vinkenslag.

Inter is de volgende ploeg die denkt aan Diego Simeone als coach om terug successen te gaan boeken, maar de coach zelf gaat liever nog een jaar blijven bij Atlético Madrid.

Giorgio Chiellini ziet ook heil in een contractverlenging. De verdediger zou tot 2017 tekenen bij de Oude Dame uit Turijn.

Ronald Koeman zou maar wat graag Graziano Pellè mee wegkapen van Feyenoord richting Southampton.

Thorgan Hazard is hot op de transfermarkt. Liverpool, Everton en nu ook Valencia strijden om de handtekening van de jongere broer van Eden.

Franck Boeckx zou dan weer op weg kunnen zijn naar Lierse. Op het Lisp hebben ze alvast interesse in Frank de Tank.

Anderlecht aast op Yvan Erichot, een van de sterkhouders van Sint-Truiden. Nu die eerste klasse op een haar na misten, wil Erichot mogelijk wél naar het hoogste niveau doorschuiven met een andere club.

STVV zelf wil dan weer Marquet huren van Standard.

Jimmy De Jonghe ging dit seizoen op huurbasis naar Lierse, maar de Lierenaars zouden de speler van Club Brugge graag definitief overnemen. Kapers op de kust echter, want ook Westerlo wil zich in die richting versterken.

Karim Benzema wil Real Madrid niet verlaten. Onder andere Arsenal is geïnteresseerd in de Franse aanvaller, maar hij wil in Madrid blijven.

Tottenham aast nog altijd op Mario Balotelli. De Italiaan staat op het punt om te vertrekken bij AC Milan.

De overgang van Loïc Rémy van Queens Park Rangers naar Arsenal zou zo goed als rond zijn. De Franse aanvaller zou rond de twaalf miljoen euro kosten.

Alvaro Morata is op weg naar Juventus. De jonge Spanjaard kan niet rekenen op een basisplaats bij Real Madrid en mag andere oorden opzoeken. Eerder was Arsenal al in beeld, maar hij trekt wellicht naar Italië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties