Brazilianen adoreren Hazard, maar Messi is nog steeds keizer

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Brazilianen adoreren Hazard, maar Messi is nog steeds keizer
Foto: © Photonews

Wat hebben Eden Hazard en Lionel Messi gemeen? Beide voetballers zijn spelbepalend bij hun land en team. Ook de Brazilianen zijn zot van de Rode Duivel. Maar Lionel Messi staat toch nog altijd enkele trapjes hoger op de ladder.

België en Argentinië zijn beiden al geplaatst voor de achtste finales. Met een beetje geluk komen beide teams elkaar tegen in de kwartfinales van deze wereldbeker. Ondertussen loopt Brazilië - de lokale bevolking heeft het niet zo voor de Argentijnen - storm voor Eden Hazard. Al moeten we eerlijk zijn: Messi staat in het land van Koning Voetbal toch nog een stapje hoger.

En dat is al simpelweg af te lezen op de sociale media. Over de Rode Duivel van Chelsea verschijnen elke minuut gemiddeld twee tweets. Niet slecht, horen we u denken. Wat dan te zeggen over de populariteit van Messi? Iedere minuut hebben 173 voetbalfans wereldwijd iets te vertellen over de Vlo.

Messi is voor zijn land ook een pak bepalender dan Hazard. Toegegeven: de flankaanvaller zorgde met een flits tegen Rusland ervoor dat Divock Origi kon scoren. En ook tegen Algerije leverde Hazard een assist af. Maar de statistieken van Messi zien er voorlopig beter uit. De ster van FC Barcelona knalt het leer simpelweg zelf binnen. Al heeft Hazard nog tijd genoeg om de Argentijn naar de kroon te steken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties