Joke Van de Velde en Josje supporteren voor de Duivels

Joke Van de Velde en Josje supporteren voor de Duivels
Foto: © SC

Veel volk in de Ghelamco-Arena vanavond, veel schoon volk ook en zelfs heel wat bekend schoon volk. Joke Van De Velde en Josje van K3 supporteren alvast mee voor de Rode Duivels.

Tamara Vereecken in Gent

Voormalig miss België Joke Van De Velde supportert vanavond voor de rode Duivels in de Ghelamco-arena. "Het WK volg ik wel, het is ook al zo lang geleden voor ons als Belgen. Al die vlaggen aan de huizen, de hoesjes rond de autospiegels, ik vind het geweldig om te zien. Iederéén leeft ook echt mee, geen Vlamingen en Walen meer, maar één geheel", is zij duidelijk.

Heb je een favoriete speler?

“Ja, Dries Mertens. Die jongen heeft altijd moeten knokken, iedereen vond ‘m te klein om topvoetballer te worden en hij staat er toch. Hij had steeds het statuut van ‘ideale bankzitter’ en ook nu doet hij het weer. Hij gaat ervoor en dat bevalt me wel.”

Wat is je pronostiek voor vanavond?

“2-1! Hazard zal nog eens willen tonen dat hij ook kan scoren en dan Dries Mertens." (lacht).

En ook Josje van K3 vertelde ons dat ze toch wel een grote fan is van het spelletje. “Ik volg het WK bijna op de voet. Ik ben in eerste instantie een grote fan van Nederland, maar ik supporter ook mee voor België. Een favoriete speler? Dat heb ik wel niet echt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties