Reactie Alderweireld: "Kansen tegen USA zijn 50-50"

Robby Morren
Robby Morren
| 18 reacties
Alderweireld: "Kansen tegen USA zijn 50-50"
Foto: © Photonews

Toby Alderweireld zag vanop de bank dat zijn ploegmaats toch een beetje geluk nodig hadden om een overwinning te boeken tegen Zuid-Korea. Hij vindt USA een haalbare maar niet te onderschatten tegenstander.

Robby Morren in Sao Paulo

"We mogen trots zijn. We hebben 9 op 9 gepakt voor het eerst in de geschiedenis. Nu moeten we proberen om steeds beter voetbal te brengen."

"Zuid-Korea heeft ook wel wat kansen afgedwongen. We hebben wel wat geluk gehad", gaf de verdediger toe. "Het was dan niet met sprankelend voetbal, maar die 9 op 9 staat er wel terwijl heel wat grote landen naar huis moesten."

Niet met sprankelend voetbal, maar wel 9 op 9

"Natuurlijk had ik liever wel gespeeld, maar het is logisch dat ik niet speelde. Ik had al een gele kaart en als ik er nog een had gepakt, had ik de 1/8e finale gemist."

"USA is erin geslaagd om tweede te eindigen in een hele sterke groep. We hebben zeker mogelijkheden, maar het zal heel lastig worden. Ik denk dat het 50-50 zal zijn. Zij zullen misschien denken dat wij niet in onze beste vorm steken. Doordat er veel wissels zijn gebeurd tegen Zuid-Korea zijn wij wel fit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties