Dutra: "Speelde mijn beste wedstrijden als diepe spits"

Dutra: "Speelde mijn beste wedstrijden als diepe spits"
Foto: © SC

Junior Dutra is na het vertrek van Hamdi Harbaoui zowat de enige kandidaat om de post van diepe spits te gaan invullen. En daar kijkt de Braziliaan naar uit. Voor hem moet Lokeren geen haast maken om een nieuwe aanvaller aan te trekken.

Dutra vindt van zichzelf immers dat hij daar het beste past. "Ik ben ontzettend blij dat ik weer op die positie mag spelen", zegt Dutra in Het Nieuwsblad. "Ik heb me altijd voluit gegeven als vleugelspeler, maar mijn beste wedstrijden voor Lokeren vorig jaar waren toch die als diepe spits. Iedereen is nu benieuwd hoe ik het zal doen, maar dat zorgt niet voor extra druk. Ik heb vertrouwen in ons team en in wat ik zelf kan."

Harbaoui vervangen wordt een zware taak, want die werd vorig seizoen topschutter. "Mijn prioriteit is om samen met deze groep opnieuw aan de top van het klassement te eindigen. Schrijf nu niet in de titel dat ik geen topscorer wil worden, want dat is niet mijn hoofddoel. Ik probeer altijd op de juiste moment aan de goal op te duiken en te scoren. Verder zien we wel wat het met zich meebrengt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties