Standard en Genk spoelen muizenissen weg

Redactie
| 0 reacties
Standard en Genk spoelen muizenissen weg
Foto: © Photonews

De tweede speeldag van het nieuwe seizoen barst vanavond helemaal los. Voor Standard en Racing Genk staat er veel op het spel, al is elk duel in deze fase natuurlijk belangrijk.

Standard nam vorige week vrijdag al bij al makkelijk de maat van Charleroi, maar raakte deze week niet voorbij Panathinaikos in de voorrondes van de Champions League. Om met vertrouwen naar Griekenland te kunnen afreizen, lijkt een overwinning pakken in Kortrijk een handige zaak.

Kortrijk wil dan weer aanknopen met de eerste punten van het seizoen, om niet meteen te ver achterop te raken richting de plaatsen van play-off 1. 

Wat kan Genk in het post-Ferreiratijdperk?

Uitkijken doen we misschien nog het meest van al naar de Cristal Arena, waar Racing Genk zijn eerste thuismatch van het seizoen speelt. Met druk op de ketel en zonder hoofdcoach Ferreira. Lukt het om met een overwinning het publiek terug voor zich te winnen?

In Henegouwen ook twee belangrijke duels: Moeskroen - WB en Charleroi - Westerlo. Wie kan nuttige punten pakken en zich zo snel in veiligeheid voetballen dit seizoen?

Gelooft u in een stunt? Als Cercle Brugge kan uitpakken met een overwinning in Genk, dan levert uw gratis bonus van 60 euro via UNIBET al meteen 360 euro op. Aarzel dus niet en waag nu een gokje!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties