Reactie Wils: "Cercle is sterker dan vorig seizoen"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Wils: "Cercle is sterker dan vorig seizoen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle graaide met tien man een punt mee uit Genk en mag van een geslaagde start spreken. Stef Wils merkt ook dat er meer kwaliteit in de spelergroep zit dan vorig jaar.

Door Robby Morren

"We zijn niet slecht gestart aan de competitie. Als je niet verliest tegen Gent en Genk, mag je tevreden zijn. Toch is het jammer dat we na twee goede wedstrijden nog maar 2 op 6 hebben", vindt Wils.

"We stonden organisatorisch heel goed, maar we incasseerden een domme tegengoal. Spijtig, want ik denk dat er in Genk wel iets meer in zat voor ons. Ook toen we met 10 man kwamen te staan, hebben we dat als ploeg goed opgevangen."

Oostende wordt de moeilijkste match van de drie

De verdediger merkt dat Cercle versterkt is ten opzichte van vorig seizoen. "Als je ziet wie er allemaal op de bank zat. Ik zeg altijd dat de sterkte van de ploeg de bank is. Zij halen het niveau omhoog. Ik merk ook dat het er scherper aan toegaat op training."

Voor Cercle staat dit weekend een belangrijk duel tegen Oostende op het programma. "Dat wordt de moeilijkste match van de drie", voorspelt Wils. "Zij spelen iets behoudener en vanuit een goede organisatie. Het wordt opletten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties