Menzo trainer af bij Lierse

Menzo trainer af bij Lierse
Foto: © Photonews

Lierse neemt afscheid van Stanley Menzo. De tegenvallende resultaten van de voorbije weken nopen de club er toe om de samenwerking met de coach te eindigen. Assistent-coaches Alfons Arts en Daniel Simmes nemen voorlopig over.

Gisteren verloor Lierse bij Waasland-Beveren waardoor het de rode lantaarn van de Waaslanders over nam. Dat was reden genoeg voor het bestuur van Lierse om na de 1 op 15 in te grijpen. Na de openingsmatch tegen Oostende - toen werd gewonnen - draaide het vierkant bij Lierse.

Assistent-coaches Alfons Arts en Daniel Simmes nemen voorlopig de honneurs waar bij Lierse. De club wil vanop haar website Menzo bedanken voor het geleverde werk het voorbije anderhalf jaar en wenst hem veel succes in zijn verder carrière.

Menzo zelf reageerde aangeslagen: "Het is met pijn in het hart dat ik op deze manier moet afscheid nemen van de club van mijn hart. Maar ik kan recht in de spiegel kijken en zeggen dat ik er alles aan gedaan heb de voorbije anderhalf jaar. Ik wens Lierse dan ook het beste toe voor de toekomst", aldus de Nederlandse ex-doelman op de clubwebsite.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties