PSV maakt snel komaf met Utrecht

Caroline Tonnelier

In België werden alle bekermatchen woensdagavond afgewerkt, maar in Nederland werden de wedstrijden gespreid. FC Twente en PSV kwamen donderdagavond nog in actie.

Achilles 29 1-3 Twente

De ploeg uit Enschede kende een wat aarzelende competitiestart, maar lijkt de goede vorm stilaan te pakken te hebben. Achilles 29, hekkensluiter in de Nederlandse tweede klasse, mocht dan ook geen probleem vormen. Al na een kwartier stond een veilige 0-2 voorsprong op het bord. In de tweede helft liepen de bezoekers zelfs uit tot 0-3. Castaignos nam twee van de drie treffers voor zijn rekening, de derde kwam op naam van Mokhtar. Achilles 29 slaagde er wel nog in een eerredder op het bord te zetten: eindstand 1-3.

PSV 2-0 Utrecht

PSV maakte snel komaf met FC Utrecht. Al na twee minuten zette Jetro Willems de Eindhovenaren op voorsprong. Een zwak verdedigend Utrecht slikte een kwartier later al een tweede tegentreffer. Het was Cortie die de thuisploeg een handje toestak. De verdiende zege van PSV kwam verder niet meer in gevaar.