Einde verhaal voor Staelens? "Situatie rustig evalueren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Einde verhaal voor Staelens? "Situatie rustig evalueren"
Foto: © Photonews

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge ging gisteren met de billen bloot op het veld van Waasland-Beveren. Het was al warm op de stoel van Lorenzo Staelens. Is het verhaal van de oefenmeester bij de groenhemden geschreven?

Cercle Brugge ziet momenteel enkel nog Zulte Waregem onder zich staan. Lierse SK staat zelfs naast de Vereniging op de veertiende stek. Lorenzo Staelens sprokkelde dit seizoen nog maar negen punten en staat al een poosje onder druk.

Ook de fans van Cercle waren na de wedstrijd furieus en eisten een uitleg. "Of dit het einde betekent voor onze coach? Het is maar goed dat ik niet voor het management kan spreken", gaf Sven Jaecques na de partij mee voor de camera van Stadion. "Bovendien is het zinloos om na een wedstrijd ja of nee te antwoorden op die vraag."

Interlandbreak

Door de interlandbreak kunnen de spelers van Cercle eventjes rust zoeken in het hoofd. "De spelers zijn dan wel vrij, maar voor de technische staff en het bestuur wordt het hard werken", besluit de technisch directeur. "We gaan de situatie rustig evalueren om op die manier tot een besluit te komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties