Martens baalt: "Elke tegenprik was raak"

Martens baalt: "Elke tegenprik was raak"
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

De Antwerpsupporters bleven afgelopen weekend opnieuw op hun honger zitten. In de eerste helft zag alles er rooskleurig uit, maar uiteindelijk wist Geel toch opnieuw terug te komen op de Bosuil. Gertjan Martens baalde als een stekker.

"We begonnen nochtans uitstekend aan de wedstrijd. Eindelijk konden we vroeg scoren en zelfs die score verdubbelen. Niets aan de hand, tot we die penalty tegen krijgen die er absoluut geen was. Dat is jammer, maar ook daarna was er geen vuiltje aan de lucht", aldus Gertjan Martens tegen Voetbalkrant.com.
 
Na rust liep het alsnog mis: "We moeten die uitslag altijd vasthouden, maar we konden niet meer brengen wat we de eerste helft wel nog konden. We slikken uiteindelijk de 2-2: echt balen. We krijgen nauwelijks kansen tegen, maar elke tegenprik was raak."
 
Over de tweede periode wil Martens het helemaal niet hebben. "We moeten het gewoon wedstrijd per wedstrijd bekijken, praten over de tweede periode is absoluut niet nodig op dit moment. We zien wel waar we uiteindelijk stranden op het einde van het seizoen." (DP)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties