Tegenstander Lokeren wint ook zijn vierde wedstrijd

Tegenstander Lokeren wint ook zijn vierde wedstrijd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De volgende tegenstander van Lokeren in de Europa League, Legia Warschau, blijft de gewonnen partijen opstapelen. Vanavond won het van Metalist Kharkiv, en verzekerde zich zo van deelname aan de volgende ronde.

Kharkiv, dat nog puntenloos overbleef in groep L, wou vandaag bewijzen dat het zijn plaats in de Europa League waard was, en begon sterk aan de partij.  Vasily Kobin bracht de bezoekers na 22 minuten op voorsprong. Een verrassing, want thuisploeg Warschau had nog geen enkele wedstrijd verloren in deze campagne. Lang liet de reactie van de Polen echter niet op zich wachten. Saganowski maakte zeven minuten na het openingsdoelpunt de gelijkmaker.

Na rust werd de wedstrijd vinniger, wat resulteerde in een heel aantal gele kaarten. De thuisploeg ging nadrukkelijker op zoek naar de winst, maar in hun opzet slaagden ze pas laat in de wedstrijd. Vijf minuten voor tijd zette Ondrej Duda een enorme sprint in, en ontving de bal in het strafschopgebied. De controle was goed, en Duda plaatste de bal naast Disljenkovic in doel. Daarmee zorgde de Slovaak ervoor dat Legia zich nu al plaatst voor de volgende ronde. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties