Verbauwhede verliest Belgische coach

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Verbauwhede verliest Belgische coach
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom Saintfiet is niet langer de coach van het Zuid-Afrikaanse Free State Stars. Het team, waar Glenn Verbauwhede in doel staat, verloor met zware 5-2 cijfers van Polokwane City en dat leidde het ontslag in.

"We speelden nochtans één van onze beste wedstrijden", aldus Saintfiet op de website van BFC Pro, de vereniging voor Belgische coaches. "Vooral in de eerste helft werden we te weinig beloond voor ons aanvallend spel. Uiteindelijk staat die 2-5 thuisnederlaag wel op de tabellen, tegen een ploeg die lager stond in het klassement. Vandaar die grote ontgoocheling."

Toch is de Belgische oefenmeester tevreden na het avontuur. "Vorig seizoen kon Free State Stars zich pas aan het eind handhaven, nu hadden we een prima start genomen. Zowel qua werking met de spelers als met de rest van de staf. Ook de resultaten waren goed. We stonden op slechts drie punten van titelkandidaten Orlando Pirates en Bidvest Wits. Ik laat hen niet achter in diepe crisis en ik bedank de club voor de toffe samenwerking."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties