Racing Genk bestolen na afloop stage

Jeroen Evens
| 1 reacties
Racing Genk bestolen na afloop stage
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

KRC Genk is zondagmiddag teruggekeerd van een geslaagde winterstage in Turkije. De terugreis verliep echter niet vlekkeloos, zo berichtte Het Belang van Limburg. De delegatie werd het slachtoffer van diefstal en diende een klacht in.

De diefstal deed zich voor tijdens de reis van het hotel naar de luchthaven. Daar werden de materiaalkisten opengebroken, en werd gezocht naar waardevolle spullen. Achteraf bleken enkele ballen en regenvestjes ontvreemd, maar de schade aan de speciale flight cases was aanzienlijk.

KRC Genk diende onmiddellijk klacht in bij de Turkse politie. Maar dat bracht nog geen einde aan de tegenslag, na een succesvol afgesloten stage. Op de luchthaven bleek dat Sekou Cissé niet aan boord mocht van de Turkse grenspolitie. De reden was onduidelijk, want zijn paspoort en verblijfsvergunning waren in orde.

Het vliegtuig vertrok dus zonder Cissé, en financieel directeur Filip Aerden. Uiteindelijk kregen de Turkse agenten positief advies van hun Duitse collega’s (Genk vloog nl. naar Düsseldorf), waardoor beiden later op de avond hun reis alsnog konden verderzetten.

De overige spelers keerden eerder op de dag terug in een wel heel speciaal vliegtuig.

 

Fancy plane for our flight back home #krcgenk #winterstage

Een foto die door davyvhn is geplaatst op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties