Ook Mboyo out, Gorius terug: "Ik moet al een heel jaar puzzelen"

Ook Mboyo out, Gorius terug: "Ik moet al een heel jaar puzzelen"
Foto: © Photonews

Racing Genk gaat zondagavond op bezoek bij Lokeren voor een moeilijke, maar belangrijke opdracht met het oog op play-off 1. Dat kan coach McLeish echter allerminst doen met een volledig fitte kern. Integendeel: de afwezigen vallen niet op een hand te tellen.

Robby Morren in Genk

  • Resem afwezigen
  • Gorius en De Ceulaer terug
  • Puzzelen gaat verder

Anele en Kara zitten op de Afrika Cup. Cissé niet, maar hij viel wel uit door een aanval van malaria. Reken daarbij nog eens de schorsing van Buffel en dan weet je al dat er niet veel mag mislopen.

Maar jawel: ook Hamalainen en Kumordzi raken niet fit en ook Mboyo zal er niet bij zijn in het Waasland. "Hij voelt nog pijn. We zullen zijn leiderschap missen op het veld, maar we moeten hier oplossingen voor zoeken. Het valt af te wachten of hij klaar zal geraken tegen volgende week."

Genoeg goede voetballers: Milikovic, Gerkens, Gorius ...

Wel goed nieuws komt er van Gorius en De Ceulaer, zij zijn terug fit. En zo is het voor McLeish een interessante opdracht om iedereen in te passen. "Het is al een gans seizoen dat ik moet puzzelen", sakkert hij.

"Maar we hebben veel goede voetballers. Milinkovic, Gerkens en Gorius kunnen de bal bijhouden. En onze jongeren pikken alles wonderwel goed op", aldus nog de coach van Racing Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties