Odoi: "En nu hopen dat het geluk van Genk ophoudt"

Odoi: "En nu hopen dat het geluk van Genk ophoudt"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De enige echt op niveau bij Lokeren? Denis Odoi! De linksachter kon iedereen wel bekoren en was met zijn rushes bijna zelfs de gevaarlijkste man op het veld. Achteraf lag zijn focus echter bij Genk.

Lokeren zit morgen gezamelijk voor de tv om de match Genk-Anderlecht te volgen. En allemaal zullen ze supporteren voor de bezoekers. Denis Odoi nog het meest van al voor zijn ex-ploegmaats. "Nu moeten wij wat geluk hebben dat het geluk van Genk eens stopt", knikte Odoi. 

"Als je zoveel geluk hebt, kan je niet anders dan play-off 1 spelen", vindt de verdediger, die ook wel zag dat Lokeren niet al te veel overschot had. "De resultaten tellen, al de rest niet. Nu moeten we afwachten of de andere resultaten zullen meevallen."

Genk speelt al maanden niet op niveau

De vraag was of Lokeren met dit niveau wel een plaats heeft in PO 1 en opnieuw werd Genk aangehaald. "Genk speelt al maanden niet meer op niveau, maar ze staan wel nog in de topzes. Het belangrijkste nu is om er te geraken, eender hoe. En als we in PO 1 zitten, moeten we mooier voetbal gaan brengen." (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties