Ferreira-Carrasco is nu ook echt Rode Duivel

Ferreira-Carrasco is nu ook echt Rode Duivel
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We zagen de voorbije dagen een enorm gretige Yannick Ferreira-Carrasco op de trainingen van de Rode Duivels. De flankaanvaller heeft inmiddels ook loon naar werken gekregen: hij mocht invallen tegen Cyprus en is zo bij deze ook officieel Rode Duivel.

Het geduld van Yannick Ferreira-Carrasco was niet eindeloos. Twee weken geleden liet hij nog optekenen dat hij nog drie jaar wilde wachten op die eerste speelminuten. En in het andere geval zou hij niet twijfelen als Spanje of Portugal op de deur kloppen. 

"Ik zal me pas echt een Rode Duivel voelen als ik ook effectief eens gespeeld heb", gaf onze landgenoot met zuiderse roots deze week op de persconferentie in Neerpede.

Bondscoach heeft het begrepen

"Maar ik ben natuurlijk ook al enorm blij om tot de selectie te horen. Al ben ik ambitieus en kan ik niet tevreden zijn met een plaatsje op de bank. Waarom ik nog niet gespeeld heb? Dat moet je aan de bondscoach vragen", aldus de winger van Monaco toen.

Ondertussen heeft de bondscoach het begrepen: hij haalde in de 70e minuut Hazard en Fellaini naar de kant om ze te wisselen voor Mertens en Ferreira-Carrasco. Het officiële debuut dus voor de flankaanvaller. En nu Batshuayi nog, zeker?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties