Coucke droomt: "We hebben onze Europese licentie..."

Coucke droomt: "We hebben onze Europese licentie..."
Foto: © Photonews

KV Oostende gaat play-off 2 in voor de resultaten en... voor het plezier. De sfeer in het Albertpark moet optimaal zijn en daarom doet de bekendste voorzitter van het land een oproep.

"Na twee weekjes rust zijn we weer klaar om erin te vliegen. Na de zes op zes in de competitie hopen we om die positieve flow door te trekken naar de Play-offs", vertelt hij op de website van KVO.

"Want laat ons duidelijk zijn, we starten Play-off 2 wel degelijk met een brandende ambitie. Dit keer hebben we trouwens wél onze Europese licentie, dus wie weet … Misschien zijn dromen niet altijd bedrog?"

Dromen zijn niet altijd bedrog

"Ik wil dan ook een warme oproep doen om voor honderd procent achter onze spelers te staan, ook als het eens wat minder gaat. Toon dat wij nog steeds dat sympathieke visserssloeptje van weleer zijn, al zijn we intussen uitgegroeid tot een weireldploegsje."

"Laat er ons de komende weken dan ook een helse sfeer van maken in het Albertpark, weliswaar zonder de waarden sportiviteit en fairplay uit het oog te verliezen. Toon dat wij de plezantste én meest ludieke supporters van het land zijn want klonk het destijds niet … KVO-Fans zijn vrienden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties