Van Hoevelen wil terug: 'Weet hoe plezant het daar is"

Tom Stroobants
| 0 reacties
Van Hoevelen wil terug: 'Weet hoe plezant het daar is"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maandag moet Oud-Heverlee Leuven op bezoek bij Seraing. In de heenwedstrijd kregen de Leuvenaars een pijnlijke 0-3 nederlaag te verwerken. Toch heersen er geen revanchegevoelens volgens Kenny Van Hoevelen.

“We moeten gewoon naar onszelf kijken”, vertelt de centrale verdediger. “We moeten niet echt rekening houden met wat er in de heenronde gebeurd is. Het belangrijkste is nu dat we ons zo goed mogelijk voorbereiden op de eindronde en daar naartoe werken.”

Binnen vier weken start die eindronde. De opbouw naar die minicompetitie is dus begonnen. “We zitten nu in een periode van zware arbeid. Dat voel je wel in de benen naar de match van zondag toe. Maar als we goed in blok spelen en ons ding doen, kunnen we er zeker iets halen.”

Het kan dat ik mijn carrière hier afsluit

De toekomst van Van Hoevelen zelf ligt nog open. “Ik heb nog geen gesprekken gehad met de club. De optie in mijn contract wordt wel sowieso gelicht als we de promotie kunnen afdwingen. We zien dus wel hoe het afloopt. Ik ben 31, ik houd alle pistes open. Maar het kan dat ik hier in Leuven mijn carrière afsluit, absoluut.”

De ex-speler van onder andere KV Mechelen en het Nederlandse RKC Waalwijk weet wat het is om op het hoogste niveau te spelen. “Verschillende andere jongens in de ploeg speelden ook al op het hoogste niveau. We weten dus hoe plezant het daar is en waarvoor we werken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties