Belgische U17 wint voorbereidingswedstrijd EK

Lander Marin
| 0 reacties
Belgische U17 wint voorbereidingswedstrijd EK
Foto: © photonews

De nationale U17 van België won vandaag een vriendschappelijke wedstrijd tegen de U17 van Griekenland. Deze match was een voorbereiding voor het EK voor -17- jarigen dat vanaf 6 mei zal plaatsvinden in Bulgarije.

Na tien minuten werd het eerste schot op doel gelost. De Griekse knal vloog hoog over. De Belgen hadden meer balbezit, maar de bezoekers waren gevaarlijker. Vijf minuten voor de rust werd het even warm voor doelman Jens Teunckens wanneer hij een bal terug wou passen, maar een Griek deze wist te onderscheppen. Gelukkig werd er niet van geprofiteerd.

De tweede helft was interessanter. Al snel kreeg Griekenland een penalty toegewezen, maar de aanvoerder trapte deze ver over. In de 50ste minuut gaf Terry Osei-Berkoe een knappe voorzet en Jorn Vancamp tikte de bal buiten het bereik van de keeper binnen.

Nog tien minuten stonden er op de klok wanneer Osei-Berkoe een lange pass vanop rechts in één tijd meenam, alleen op doel afging en in de linkerbenedenhoek besloot. Hiermee kroonde hij zichzelf tot onofficiële Man van de Match.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties