Vrouwen Standard hebben 1 doel: "Jammer voor het voetbal, nu telt enkel titel nog"
Vrouwen Standard hebben 1 doel: "Jammer voor het voetbal, nu telt enkel titel nog"
Foto: © SC

Voor het derde seizoen op rij blijft het in de BeNe League spannend tot de laatste wedstrijd. En opnieuw is het een strijd tussen Standard en Twente. De Rouchettes zijn echter niet van plan voor de derde keer op rij de titel door hun handen te laten glippen.

Door Aernout Van Lindt

Vorige week werd nog gewonnen in Anderlecht na een nerveuze partij. "Elke wedstrijd in deze fase van de competitie is lastig”, knikt Cécile De Gernier. “Het blijft stresserend, maar het is nu aan ons om er samen te staan."

Nu rest enkel nog PSV op weg naar de titel: "We weten dat we ook tegen PSV nog vol moeten gaan om de titel binnen te rijven, maar winnen van Club en Anderlecht was belangrijk … de voorbije jaren lieten we het telkens liggen tegen de Belgische teams."

We verdienen die titel gewoon

"We willen deze keer eindelijk die titel nemen en over het hele jaar bekeken verdienen we die ook gewoon", is de middenveldster van Standard duidelijk.

Jammer wel: met Vanity Lewerissa is een van de sterkhouders vooraan geelgeschorst. "Heel jammer hoe ze haar gele kaart kreeg. Met al dat kabaal in de tribunes kon ze het onmogelijk horen, dit is belachelijk", had Sanne Schoenmakers ook een heldere mening.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties