Even tijd voor ontspanning bij Gent

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Even tijd voor ontspanning bij Gent
Foto: © Photonews

Bij AA Gent was er in volle titelstrijd gisteren wat tijd voor de nodige ontspanning. De spelers bezochten de haven van Gent met een boot en 's avonds stond een diner met de spelersvrouwen op het programma.

Sander De Graeve in Gent

De boog moet niet altijd gespannen staan, bij AA Gent heeft men gisteren de batterijen eens goed kunnen opladen. Na een bezoek aan de Gentse haven was het verzamelen geblazen in restaurant Café Parti voor een heerlijk diner met spelers, technische staf en spelersvrouwen.

Het uitgebreide buffet werd gesmaakt. "Het is geen verrassing dat het zo lekker is", aldus Hannes Van Der Bruggen. "Ik kom hier wel vaker, vooral de brunch op zondag is fantastisch", gaf de middenvelder van de Buffalo's nog mee.

De sfeer zat er goed in en achteraf werd de Buggy van sponsor Carmax het toneel voor foto's én een plezierritje door, wie anders, Kenny Saief. De spelers hebben er meteen ook een nieuwe kapper bij. Biokapper Hervé Lauwaert zal vanaf nu hun haartooi voor zijn rekening nemen.

Teambuilding is nooit ver weg bij Vanhaezebrouck. "We hebben dit al een paar keer gedaan dit seizoen. Het is tof om er eens tussenuit te zijn. Voor de vrouwen is het ook eens leuk. Ze kunnen het allemaal goed met elkaar vinden", geeft Van Der Bruggen aan.

Laurent Depoitre, die zondag zijn laatste schorsingsdag uitzit, kreeg tot slot van Home Health Products een speciale matras voor zijn zere rug.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties