Belgische speelster van het jaar gaat samenspelen met beste speelster ter wereld

De Wit Bram
| 1 reacties
Belgische speelster van het jaar gaat samenspelen met beste speelster ter wereld
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgische international Tessa Wullaert (22) verlaat Standard en zal volgend jaar uitkomen bij Vfl Wolfsburg. Ze tekende er een contract tot 2017. De topschutster zet zo een stap hogerop nadat ze in België zowat alles gewonnen heeft wat er te winnen valt.

Met Anderlecht won de aanvalster twee jaar geleden al de Beker van België en dit seizoen had ze met 18 doelpunten een grote rol in de titel van Standard in de BeNe-Liga. Op de site van haar nieuwe club, waar ook ene Kevin De Bruyne zijn boterham verdient, toont ze zich een gelukkige vrouw.

“Wolfsburg biedt mij met het oog op mijn ontwikkeling een enorme kans, die ik uiteraard met beide handen aanneem. Dit is een enorme uitdaging. Ik kijk er erg naar uit", zo staat er te lezen. Wolfsburg speelt al jaren op hoog niveau in Europa en won vorig seizoen nog de Champions League.

Eén-tweetjes met beste voetbalster ter wereld

De Red Flame werd dit seizoen nog verkozen tot Speelster van het jaar in de BeNe League. Volgend seizoen zal Wullaert samenspelen met Nadine Kessler. De 27-jarige aanvallende middenveldster is de aanvoerster van Wolfsburg en won begin dit jaar nog de trofee van beste speelster ter wereld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties