Clubmonument moet Racing Genk verlaten

Clubmonument moet Racing Genk verlaten
Foto: © Photonews

KRC Genk heeft zonet het afscheid van Guy Martens bij de club aangekondigd. De keeperstrainer die onder meer werkte met Thibaut Courtois, Koen Casteels en Sinan Bolat moet plaats ruimen voor de keuze van Peter Maes. Waarschijnlijk wordt dat Erwin Lemmens.

"Keeperstrainer Guy Martens zal geen deel meer uitmaken van de sportieve staf waarmee KRC Genk het nieuwe seizoen aanvat. Hiermee komt een einde aan een succesvolle samenwerking van bijna 20 jaar."

"Genk is Martens erg dankbaar voor de grote bijdrage die hij geleverd heeft aan de opgang van de club", klinkt het bij de club.

"Die samenwerking heeft beide partijen vooral goede momenten en successen opgeleverd. Ook al is het einde van zo’n samenwerking een moeilijk moment, toch zal de club Guy altijd blijven herinneren als iemand die een belangrijk deel uitmaakt van haar geschiedenis."

"We wensen Guy veel succes bij het vinden van een nieuwe uitdaging."

Lemmens op komst?

Al geruime tijd gaat het gerucht dat Peter Maes Erwin Lemmens wou meenemen naar Genk. "KRC Genk hoopt eerstdaags meer nieuws te kunnen melden rond de aanstelling van een nieuwe keeperstrainer. De gesprekken hierrond zitten in een finaal stadium."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties