Geniaal: de Smart "Buffalo Edition"

Geniaal: de Smart "Buffalo Edition"
Foto: © SC

Altijd al eens als een echte Buffalo door het Vlaamse land willen cruisen? Dankzij Mercedez-Benz en het smart center Sint-Martens Latem is het vanaf heden mogelijk. Kampioensgekte in het Gentse? Wat heet! Maar geinig is het sowieso om mee rond te rijden.

"Met AA Gent heeft ons land een nieuwe, trotse voetbalkampioen. Het binnenhalen van de titel zorgde voor een groots feest in de ganse stad."

"Mercedes-Benz Sint-Martens-Latem en smart Center Sint-Martens-Latem zijn een trouwe sponsor van AA Gent en zijn dan ook blij om samen met AA Gent voor een nieuwe primeur te zorgen", zijn ze ook in Latem duidelijk fan.

Samen lanceren ze immers de speciale “Buffalo Edition”, een speciale reeks op basis van de smart fortwo, de smart forfour en de Mercedes A-klasse.  

Daarmee is AA Gent de eerste Belgische voetbalploeg die haar fans naast de klassieke merchandising zoals sjaals en shirts, een gepersonaliseerde auto kan aanbieden. Vanaf nu te bestellen in Latem, binnenkort wordt de hele stad mogelijk ingepalmd door deze unieke auto's.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties