Wales gelooft in stunt: "Wij kennen de Belgen erg goed"
Martijn Goethals
| 15 reacties
Wales gelooft in stunt: "Wij kennen de Belgen erg goed"
Foto: © photonews

De Rode Duivels mogen zich vrijdagavond verwachten aan een taaie Welshe ploeg. Gareth Bale en de zijnen geloven alleszins volop in een overwinning tegen de Belgen. "België heeft individuele klasse, maar wij kennen de meeste spelers goed."

Het is alweer even geleden dat België Wales nog kon verslaan. De laatste twee confrontaties, in 2012 en 2013, eindigden telkens op een gelijkspel. “In die wedstrijden hebben we bewezen dat we tegen de Belgen kunnen verdedigen”, aldus Crystal Palace-verdediger Joe Ledley aan Het Nieuwsblad.

Ledley meent zelfs dat Wales een goede kans maakt op de drie punten. “Als we spelen zoals in Israël hebben we zelfs kans op winst”, liet de Welshman nog optekenen. Ook James Chester (Hull) gelooft in de stunt: "België heeft individuele klasse, maar wij hebben het voordeel dat we de meeste spelers goed kennen."

"Hart is beter dan Courtois"

Wayne Hennesey, de nationale doelman van Wales, is duidelijk over de kwaliteiten van zijn tegenhanger bij de Rode Duivels. “Courtois hoort zeker bij de beste doelmannen van de Premier League, maar hij is niet de beste.”

Joe Hart (Man City) zou volgens Hennesey nog net ‘een streepje voor hebben’. Aan Thibaut Courtois om vrijdag Hennesey zijn ongelijk te bewijzen.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21692 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties