Talenten van morgen bij Mechelen: "Als we nu niet oogsten, dan begrijp ik het ook niet meer"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 15 reacties
Talenten van morgen bij Mechelen: "Als we nu niet oogsten, dan begrijp ik het ook niet meer"
Foto: © photonews

Voetbaljaargang 2014-2015 is nog niet lang achter de rug, maar onze eersteklassers zijn al druk in de weer om hun kern voor komend seizoen samen te stellen. Voetbalkrant.com ging bij alle clubs op zoek naar de aanstormende talenten die volgend jaar hun opwachting maken. Vandaag: KV Mechelen.

Door Aernout Van Lindt

"We willen elk jaar twee spelers laten meetrainen met de A-kern. In het eerste jaar moeten ze dan vooral bijleren op trainingen en af en toe eens op de bank zitten, het tweede seizoen willen we ze volledig zien ontplooien", legt Dennis Henderickx - beloftencoach bij Malinwa - uit Voetbalkrant.com.

"Voor volgend seizoen verwachten we dan ook veel van Jordi Vanlerberghe, die afgelopen seizoen toch al een groot deel van het jaar heeft meegedraaid met de A-kern."

Op dat gebied ziet het er echt goed uit bij Mechelen

En er zit nog meer aan te komen: "Met Miguel Mees en Jordy Peffer zitten er nog twee spelers in de pijplijn, die dit seizoen toch mogelijk weer stappen zullen zetten", aldus nog Henderickx.

"En ook bij de oorspronkelijke U19 en daaronder nog veel groot talent op komst", vult de beloftencoach aan. "Op dat gebied ziet de toekomst er echt goed uit bij Mechelen. Als we nu niet oogsten, dan begrijp ik het ook niet meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties