Wordt Van Buyten de nieuwe eigenaar van Standard? "Ik sluit dat helemaal niet uit"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 31 reacties
Wordt Van Buyten de nieuwe eigenaar van Standard? "Ik sluit dat helemaal niet uit"
Foto: © Photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Meer dan opmerkelijk nieuws: de kans is niet onbestaande dat Daniel Van Buyten (op termijn) de nieuwe eigenaar van Standard zal worden. De voormalige Rode Duivel gaf zelf aan dat zo'n plan tot de mogelijkheden behoort.

Daniel Van Buyten hing de voetbalschoenen na het WK van een jaartje geleden in Brazilië aan de haak. De voormalige verdediger kon nog even uitbollen bij RSC Anderlecht, maar was de voorbije maanden - op een afstandje weliswaar - actief als scout voor Bayern München.

Maar de kans bestaat dat Big Dan terug in België actief zal worden. "Ik sluit het helemaal niet uit dat ik op een dag de nieuwe eigenaar van Standard zal zijn", kopt hij het balletje van L'Avenir binnen. "Maar momenteel heb ik helemaal geen plannen. Alles is dus mogelijk."

Exit Duchâtelet?

Zo'n stoelendans klinkt alvast als muziek in de oren bij de fans van Standard. Het merendeel van het rode legioen lust Roland Duchâtelet namelijk rauw. De voormalige voorzitter van STVV kocht de voorbije jaren meerdere voetbalclubs op. Volgens een pak supporters is hij enkel begaan met de eigen geldbuidel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties