Lokeren wil Buyens en Buyens wil Lokeren, maar dan moet Standard wel meewerken

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Lokeren wil Buyens en Buyens wil Lokeren, maar dan moet Standard wel meewerken
Foto: © photonews

Nu Sporting Lokeren met Mohammad Ghadir zijn eerste zomertransfer heeft gerealiseerd, lijkt de club de smaak te pakken hebben. De Waaslanders hopen zich op korte termijn nog meer te versterken.

Door Timothy Collard

Lokeren bracht inmiddels al een bod uit op een niet nader genoemde targetspits en hoopt daarnaast ook een rechtsbuiten te strikken. Maar ook op defensief vlak moet er versterking komen.

Zo mikken de Waaslanders op een nieuwe rechtsachter om de vertrekkende Georgios Galitsios te vervangen. En voorts is de club ook verplicht om op zoek te gaan naar een centrale verdediger om het jammerlijke verlies van Gregory Mertens op te vangen.

Topprioriteit: Yoni Buyens

Er is echter één speler topprioriteit voor Lokeren: Yoni Buyens. De centrale middenvelder staat bovenaan het verlanglijstje en wil ook zelf graag naar Daknam verhuizen. Buyens werkte bij Charlton reeds samen met coach Bob Peeters en dat speelt natuurlijk een belangrijke rol.

Als Lokeren de middenvelder wil inlijven, dan moet het wel via Standard passeren. De Rouches zijn nog steeds eigenaar van Buyens en liggen op dit moment ietwat dwars. Hun vraagprijs is aan de hoge kant, maar verwacht wordt dat beide clubs tot een vergelijk komen en Buyens straks aan de slag gaat bij Lokeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties