"Hij staat op hetzelfde niveau als Messi en Neymar"

De Wit Bram
| 23 reacties
"Hij staat op hetzelfde niveau als Messi en Neymar"
Foto: © Photonews

Op de Copa America lopen er heel wat mooie voetballers rond, met absolute sterren zoals Lionel Messi bij Argentinië en Neymar bij Brazilië. Voor Carlos Valderrama, de oud-international van Colombia, mag er nog iemand zijn voet zetten naast deze twee topspelers: James Rodríguez.

De 23-jarige Colombiaan beleefde vorig jaar zijn absolute doorbraak dankzij het WK in Brazilië, waar hij mooie dingen liet zien. Het leverde de aanvallende middenvelder een transfer op naar Real Madrid. Ook daar liet hij flitsen zien van het potentieel waarover hij beschikt.

Landgenoot Valderrama, de man met de beroemde blonde krullen, is niet verrast. “Ik ben niet verbaasd dat hij het dit seizoen zo goed gedaan heeft bij Real Madrid. Zo heeft hij bewezen dat zijn vorm op het WK niet iets tijdelijks was”, zo vertelt hij aan Goal.

Het 53-jarige Colombiaanse voetbalicoon heeft ook hoge verwachtingen van de ex-speler van Porto en Monaco. “James zal samen met Messi en Neymar uitmaken wie de absolute ster van de Copa America zal worden. Hij bevindt zich op hetzelfde niveau als die twee topspelers.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties