Lambrecht ambitieus ondanks leegloop: "Linkerkolom is noodzaak, PO1 hét doel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Lambrecht ambitieus ondanks leegloop: "Linkerkolom is noodzaak, PO1 hét doel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren begint dit seizoen aan een nieuw hoofdstuk. Het vertrek van onder anderen Peter Maes, Hans Vanaken, Mbaye Leye en vanavond ook Nill De Pauw zorgt ervoor dat we een nieuw elftal op de mat zullen zien. Roger Lambrecht heeft er echter alle vertrouwen in.

"We hebben vijf absolute topjaren achter de rug met Peter Maes", blikt Roger Lambrecht nog eens terug op de webstek van de Waaslanders. "Ik had hem liever langer op Daknam gehouden, maar ik ben er de man niet naar om de carrière van mensen te dwarsbomen."

Bob Peeters kwam in de plaats van Maes, maar ook Erwin Lemmens en Rudy Cossey (laatstgenoemde naar de landskampioen, nvdr.) kozen voor een nieuw avontuur. "Ik ging ervan uit dat Rudy ging blijven, maar uiteindelijk ging dat niet door. Ik vind niet dat KAA Gent het fair gespeeld heeft, maar het is nu zo."

Ik ben er de man niet naar om de carrière van mensen te dwarsbomen

Met Hans Vanaken, Mbaye Leye en Nill De Pauw kozen nog drie sterkhouders voor de uitgang. "Ik ben vooral benieuwd hoe de nieuwe jongens het zullen doen. We zijn niet minder gewapend, maar ik begrijp de ongerustheid bij de fans. De linkerkolom is voor ons een noodzaak, maar eigenlijk is play-off 1 het doel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties