Reactie Nielsen opgelucht met contract: "Moest niet lang nadenken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Nielsen opgelucht met contract: "Moest niet lang nadenken"
Foto: © Photonews

Toen we Lasse Nielsen spraken op de Gentse titelviering, klonk hij wat weemoedig: "De Champions League zal zonder mij zijn." Een kleine maand later ziet het er helemaal anders uit voor de Deense centrale verdediger.

Sander De Graeve in Wetteren

Gent besloot Nielsen dan toch over te nemen van het Nederlandse NEC, nadat de optie eerst niet gelicht werd. "Natuurlijk ben ik tevreden, anders had ik niet getekend", lachte Nielsen na de nederlaag tegen Wetteren. Toen Gent kampioen werd leek een contract een verre droom.

Nantes had overeenkomst met NEC

Hij zat immers bijna bij het Franse Nantes toen Gent toch besliste om hem over te nemen. "Er was inderdaad een andere club, ze hadden zelfs een akkoord met NEC. Toch moest ik niet lang nadenken om terug te keren. Dit is gewoon een fantastische groep."

Van die groep wordt nu heel wat meer verwacht. "De druk wordt wat groter, ja. Ik weet dat we nog steeds hard moet werken om opnieuw zo'n seizoen te draaien, we mogen niet achterover leunen. Het grootste verschil? Dat we nu niet meer de underdogs zullen zijn in de titelstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties