Voor u is het duidelijk: Oostende gaat knallen dit jaar

Geoffrey Rockele
| 8 reacties
Voor u is het duidelijk: Oostende gaat knallen dit jaar
Foto: © Photonews

Door het opvallende feit dat STVV en Oostende dit weekend een duel om de koppositie mogen uitvechten, vroegen we u welk team dit jaar zal verrassen in de Jupiler Pro League. De uitslag is duidelijk: bij Oostende wordt het couckenbak.

De kustploeg kreeg maar liefst 42,5% van de stemmen. Vanderhaeghe kan KVO volgens u naar een hoger niveau leiden. Oostende startte sterk met een 6 op 6 en de nieuwe aanwinsten blijken ook meteen versterkingen te zijn. Afwachten of die lijn tegen STVV kan worden doorgetrokken.

STVV

Want de Limburgers strandden met zo’n 26% van de stemmen op plaats twee. De Kanaries begonnen het seizoen met fris voetbal en zijn gevaarlijk in de omschakeling. Het jonge geweld van Yannick Ferreira zou het heel wat toppers wel eens lastig kunnen maken, dat mocht Club al ondervinden.

Waasland-Beveren

De ploeg van Stijn Vreven leek voor de start van de competitie al veroordeeld tot tweede klasse. Maar niets is minder waar op dit moment. Waasland-Beveren verloor op de openingsspeeldag nipt van Anderlecht en won vorige week thuis van KV Kortrijk. Zij kregen ongeveer 14% van de stemmen.

De anderen

KV Mechelen en Moeskroen-Péruwelz zullen volgens uw mening niet de revelaties van de competitie worden. Malinwa startte zwak aan het seizoen en moet zich herpakken. Bij Moeskroen-Péruwelz hopen ze nog op mogelijke versterkingen. Zij kregen respectievelijk 7,5% en 4,5% van de stemmen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties