Daarom kan Brüls een meerwaarde voor Standard zijn!

Geoffrey Rockele
| 10 reacties
Daarom kan Brüls een meerwaarde voor Standard zijn!
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard haalde met Santini, Yattara en Tetteh al een aantal versterkingen voor het aanvallende compartiment binnen. Nu zou ook Christian Brüls in de belangstelling van de Rouches staan. De ex-speler van AA Gent zou een meerwaarde kunnen worden voor de troepen van Muslin.

1.       Jupiler Pro League

Brüls kent de Belgische competitie al en zou dus geen aanpassingsperiode nodig hebben in onze eerste klasse. Dankzij passages bij Eupen, AA Gent en Westerlo weet Standard ook welke kwaliteiten hij in huis heeft.

2.       Hongerig

Vorig seizoen kwam Brüls amper twaalf keer in actie voor Rennes, waarvan negen keer in de competitie. Al had hij de middenvelder ook te kampen met blessureleed. Opvallende statistiek: de flankspeler leverde in die negen duels drie assists af.

3.       Keuze op de flanken

Standard kan op de flanken nog wat versterking gebruiken. Geoffrey Mujangi Bia lijkt op weg naar de uitgang, Badibanga is amper 19. Als Legaer of Knockaert uitvallen, dan is er heel wat puzzelwerk voor Muslin. Bovendien zou iemand als Kasmi dan een meer centrale rol kunnen vervullen.

4.       Creativiteit

Door het verlies van Carcela en Ezekiel kan Standard nog creativiteit en extra onvoorspelbaarheid gebruiken, want centraal op het middenveld lopen met bijvoorbeeld Trebel en Enoh genoeg jongens rond die kunnen zorgen voor controle en recuperatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties