"Het hele jaar door kopen, met als toppunt een transfer tijdens de rust van een wedstrijd"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
"Het hele jaar door kopen, met als toppunt een transfer tijdens de rust van een wedstrijd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

“Ik heb echt medelijden met de voorzitter van Lokeren”

Marc Degryse gaf in Extra Time aan dat hij medelijden heeft met Roger Lambrecht, de 84-jarige voorzitter van Sporting Lokeren. Na de 2 op 9 van zijn club heeft Lambrecht het allesbehalve makkelijk.

“Het hele jaar door transfers en iemand kopen tijdens de rust”

Jan Mulder ging dan weer uit zijn dak in Extra Time toen het over transfers ging. “Laat die clubs toch gewoon eens het hele jaar door transfers doen. Met als toppunt iemand kopen tijdens de rust en hem na de pauze laten invallen. Dat is voetbal. Wildernis!” Euhm, ja, oké Jan…

“Als Benzema niet naar Arsenal gaat, dan laat ik mij straffen”

De Venezolaanse Jeinny Lizarazo stuurde het gerucht dat Karim Benzema van Real Madrid naar Arsenal zou trekken de wereld in. Voorlopig is er nog geen sprake van een transfer, maar Jeinny is zeker van haar stuk. “Als de transfer niet doorgaat, dan laat ik mij straffen.”

“Tegen Gent verwachten we een snookerveld”

De terreinverzorger van KV Kortrijk liet zich vorige week goed gaan, met een vreemde tekening op het veld als gevolg. De man liet in een gesprek met Voetbalkrant.com al weten dat hij voor de thuismatch tegen Gent opnieuw zijn best zal doen. “Ik gok op een snookerveld”, aldus een aandachtige lezer.

“Ik heb mijn opvolger al in gedachten”

Jacky Mathijssen verraste Jan en alleman door aan te geven dat hij niet zeker is of hij wel trainer blijft bij OH Leuven. “Ik heb mijn vervanger al in gedachten”, aldus de ex-trainer van onder meer STVV en Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties