Malinwa geniet van nieuwe tribune: "Er hing een beetje een festivalsfeer hebben ze me verteld"

Geoffrey Rockele
| 2 reacties
Malinwa geniet van nieuwe tribune: "Er hing een beetje een festivalsfeer hebben ze me verteld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen pakte vorig weekend zijn eerste driepunter van het seizoen door met 3-1 te winnen van Moeskroen-Péruwelz. De punten deden extra deugd omdat het de eerste thuismatch was van Malinwa mét de nieuwe tribune.

“Het was heel plezant. Zonde dat ze nog niet helemaal af is”, opent Seth De Witte tegenover Voetbalkrant.com. “Ik denk dat, wanneer het concept volledig klaar is, het indrukwekkend zal zijn.”

Volgens De Witte kon het stadion een opknapbeurt gebruiken. “De accommodatie was misschien wel aan vernieuwing toe. Voor de supporters zal het ook een verbetering zijn. Als je kijkt waar ze soms moesten gaan plassen, dan denk ik dat die opfrissing zeker geen kwaad kon”, lacht hij.

Nog kunst- en vliegwerk

De verdediger ving al wat positieve reacties op. “Voor hen was het ook nieuw. Het vergde wat kunst- en vliegwerk om de staantribune nog tijdelijk open te houden etc., dus er hing een beetje een festivalsfeer hebben ze mij verteld. Maar wanneer alles op punt staat, zal het een vooruitgang zijn.”

KV Mechelen is lang niet de enige club die inzet op een nieuw stadion. Het Belgische voetbal lijkt aan een inhaalbeweging te zijn begonnen. “In Nederland zijn bijna alle stadions mooi vernieuwd. Dus als je het dan hier bekijkt, dan denk ik dat een nieuwe wind zeker een goede zaak is”, besluit De Witte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties