Deze knoop moet Preud'homme nog doorhakken: "Bolat liet op training al goede dingen zien"

Deze knoop moet Preud'homme nog doorhakken: "Bolat liet op training al goede dingen zien"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge neemt het morgen in de laatste voorronde van de Champions League op tegen Manchester United. Michel Preud'homme heeft alleszins nog een knoop door te hakken. Krijgt Sébastien Bruzzese het vertrouwen of maakt Sinan Bolat zijn debuut?

Door Cédric De Volder

De voorbije twee seizoenen was het heel duidelijk bij Club Brugge: Mathew Ryan was de onbetwiste titularis en niemand dacht er ook maar aan om die status aan te vallen. 

Sébastien Bruzzese werd aanvankelijk dan ook gehaald als doublure voor de Australiër, maar Valencia verstoorde die plannen door Ryan weg te plukken op Olympia. 

De eerste indruk van Bruzzese was niet denderend, maar de voormalige doelman van onder meer Zulte Waregem en RSC Anderlecht toonde de voorbije weken dat hij wel degelijk een bal kan pakken.

"Het is een droom voor me om bij Club Brugge te spelen", aldus Bruzzese. "Ik hoop dan ook tussen de palen te staan tegen Manchester United. Je doet het voor zo'n wedstrijden, hé. Ik wil de strijd aangaan met Sinan Bolat, maar de coach beslist."

Sinan liet op training al goede dingen zien

Ondertussen is Bolat na een blessure speelklaar. Enig probleem: de Turk ontbreekt matchritme. "Misschien heeft hij enkele wedstrijden nodig om top te zijn", aldus Michel Preud'homme. "Maar hij liet op training alvast goede dingen zien."

Wie zou jij tussen de palen zetten?

61%
39%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties