Sterkhouder Waasland-Beveren: "Ik was in januari bijna naar Gent gegaan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Sterkhouder Waasland-Beveren: "Ik was in januari bijna naar Gent gegaan"
Foto: © photonews

Steeven Langil verhuisde in het tussenseizoen van Moeskroen-Péruwelz naar Waasland-Beveren. De Franse sneltrein neemt het dit weekend op tegen zijn ex-club en hoopt met de zege aan de haal te gaan. Ook vertelt hij openhartig over een afgesprongen transfer naar KAA Gent.

Door Edgar Makanga

Langil speelde in het begin van vorig seizoen de pannen van het dak bij Moeskroen en al snel wilden verschillende clubs hem in huis halen. In de winter stond de Fransman zelfs dichtbij een overgang naar de Ghelamco Arena.

“In januari heb ik medische testen afgelegd bij AA Gent. Er lag een contract van vier jaar voor me klaar, maar ik was op dat moment net iets te hebzuchtig. De transfer sprong af, maar toch heb ik er geen spijt van", zegt de flankaanvaller in een gesprek met onze redactie.

"Als we Moeskroen kunnen doodknijpen, zullen we dat niet nalaten"

“Het bestuur van Waasland-Beveren daarentegen, is wel tegemoet kunnen komen aan mijn eisen. Ze hebben moeite gedaan om mij binnen te halen. Ik kon ook naar Frankrijk, maar ik wilde graag in België blijven.”

Nu neemt Langil het met Beveren op tegen zijn ex-ploeg Moeskroen. “Het is een rechtstreekse concurrent voor het behoud. Als we les Hurlus kunnen doodknijpen, dan zullen we dat zeker en vast niet nalaten. We kunnen ze op acht punten zetten, dat is niet niets."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties