Scheidsrechters gezocht: ga De Bleeckere of Vertenten achterna!

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Scheidsrechters gezocht: ga De Bleeckere of Vertenten achterna!
Foto: © photonews

Vanaf zaterdag 19 september start er een nieuwe cursus voor mensen die graag als scheidsrechter aan de slag willen gaan. Wil jij in de voetsporen van Franck De Bleeckere of Bart Vertenten treden? Dan is dit zeker iets voor jou!

Vanaf dit jaar wordt alles een stuk efficiënter aangepakt. De cursussen worden vanaf heden gegroepeerd op drie locaties per regio. In West-Vlaanderen kunnen geïnteresseerden terecht in Brugge, Ieper, en Kortrijk, in Oost-Vlaanderen in Gent, Oudenaarde en Sint-Niklaas.

Meer informatie over andere regio's vind je op de Facebook van de organisatie.

Gedurende drie zaterdagvoormiddagen krijgen cursisten dan alle regels en werkwijzen uitgelegd zodat ze, na het slagen voor het examen, kunnen starten als scheidsrechter.

Één grote campagne

Dit jaar slaan ook alle scheidsrechtersverenigingen de handen in elkaar om samen op zoek te gaan naar nieuwe arbiters. In plaats van verschillende lokale campagnes wordt er nu ingezet op één grote campagne.

Wil jij het maken als professioneel scheidsrechter of wil je gewoon een leuke hobby uitoefenen? Neem dan zeker eens kijkje op deze Twitter-pagina of deze Facebook-pagina

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties