De Witte had ook oog voor ex-speler: "Aan Boussoufa gedacht"

De Witte had ook oog voor ex-speler: "Aan Boussoufa gedacht"
Foto: © photonews

Ivan De Witte staat voor zijn droomdebuut met Gent in de Champions League. Tegen Lyon krijgen de Buffalo's een eerste kennismaking. Maar is de ploeg voldoende versterkt? Want er werden geen ronkende namen gehaald. Voorzitter?

In een interview met Het Nieuwsblad geeft Ivan De Witte toe dat er gedacht is om aan ex-publieklievelingen zoals Bryan Ruiz of zelfs Mbark Boussoufa terug te halen. "Daar hebben we ook eventjes aan ­gedacht. Ja, maar financieel was dat buitensporig."

Ook de naam van Nicolas Lombaerts viel tijdens de zomermercato. "We hebben gepolst, maar dat was ­financieel geen spek voor onze bek. Ik denk dat de bottomline is dat we toch meer het spoor van de collectiviteit zullen blijven bewandelen in onze transferpolitiek."

"Kijk naar de Franse middenvelder Lucas Deaux van ­Nantes, een piste die heel concreet was. Hij is het prototype van een speler met een collectief profiel. Als we toch de andere weg opgaan, zal het niet in ­België zijn, maar een speler die we via onze scouting ontdekken, pakweg in Zuid-Amerika, én die betaalbaar is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties