"Hopen op een stunt tegen Anderlecht, maar met 3-0 zijn we ook content"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 3 reacties
"Hopen op een stunt tegen Anderlecht, maar met 3-0 zijn we ook content"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat een week voor Benny Liebens. Morgen trekt de keeperstrainer met Spouwen-Mopertingen naar Anderlecht voor een galaduel in de beker. Zondag keert hij als materiaalman van STVV nog eens terug naar het Park. "Gek hè!"

Door Diederik Geypen

Is de enige overgebleven vierdeklasser klaar voor de trip naar de recordkampioen? "Ja en nee. We kregen zaterdag vijf goals binnen (5-3 tegen tegen Sint-Leenaarts, nvdr.). Iedereen zat al met zijn hoofd bij de match tegen Anderlecht", geeft Liebens toe in gesprek met Voetbalkant.com.

De uitschieter is Lukaku met de Gouden Stier

Benny Liebens

Hoewel STVV op hetzelfde ogenblik Bocholt bekampt in de Beker, kreeg Liebens de goedkeuring van manager Philippe Bormans om met Spouwen-Mopertingen de verplaatsing te maken. "Ik hoop op een stunt, maar met 3-0 ben ik ook content (lacht)."

Liebens is naast keeperstrainer en materiaalman ook de bekendste truitjesverzamelaar van het land. De sympathieke Limburger heeft meer dan 700 origineel gedragen shirts in zijn bezit. Van Lionel Messi tot Zinedine Zidane.

Ik kom met Mopertingen terug en ga met Sint-Truiden weer op

Benny Liebens

Ook van paars-wit heeft hij enkele exemplaren in huis. "Ik heb er een stuk of tien van Anderlecht. De uitschieter is Romelu Lukaku met de Gouden Stier in het jaar dat hij topschutter werd."

"Dat truitje kreeg ik van hem na de match in Sint-Truiden. Hij maakte toen een hele mooie goal. Morgen of zondag probeer ik weer eentje te bemachtigen."

Heeft Liebens een hotelletje geboekt in de buurt van het Vanden Stockstadion? "Neen, toch niet (lacht). Ik kom met Mopertingen terug en ga met Sint-Truiden weer op. Gek hè!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties