Reactie Jordan is Rode Duivel: "Romelu zal me wel wakker komen maken"

Jordan is Rode Duivel: "Romelu zal me wel wakker komen maken"
Foto: © photonews

Jordan Lukaku mag vanaf maandag aansluiten bij de Rode Duivels. Eindelijk, moet hij bij zichzelf gedacht hebben, want stiekem had hij er al vroeger op gehoopt. En grote broer Romelu is er om een oogje in het zeil te houden.

Johan Walckiers in Oostende

Lukaku had een nog bredere glimlach dan normaal. De linksachter wil zich bewijzen bij de Rode Duivels. "Ik had gehoopt er bij te zijn ja. Je moet eerlijk zijn: als je spelers uit de Belgische competitie wil oproepen, moeten het bijna backs zijn", aldus Jordan.

"De andere jongens die buiten de landsgrenzen spelen zijn bijna allemaal centrale verdedigers die op de back moeten spelen. Voor mij is het dan ook niet de bedoeling om er slechts één keer bij te zijn. Nu blijf ik bescheiden, maar ik wil er altijd bij zijn", zei hij ferm. 

Romelu was al plannen aan het maken om naar de gym met me te gaan

Maar ook de komische noot was niet ver weg en dan komt broer Romelu op het toneel. "Hij was heel blij voor mij, maar hij wou ook direct grote broer spelen. Hij was al plannen aan het maken om met mij naar de gym te trekken enzo..."

"Of we op dezelfde kamer zullen slapen? Dat denk ik niet, maar hij zal me zeker wakker komen maken dat ik me niet overslaap. (algemene hilariteit)"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties