"Ja, wij kunnen het beste verdedigingsduo in België zijn!"

Robby Morren
Robby Morren
| 15 reacties
"Ja, wij kunnen het beste verdedigingsduo in België zijn!"
Foto: © Photonews

Sebastien Dewaest maakt indruk bij Racing Genk. Samen met Christian Kabasele vormt hij een beresterk duo centraal achterin. En dat beseft hij ook zelf maar al te goed.

Door Robby Morren

10 augustus 2015: Dewaest zet zijn handtekening onder een contract bij KRC Genk. Nu, dik 2 maanden later, lijkt het alsof hij al jaren in de Cristal Arena rondloopt. Hij heeft geen aanpassingsperiode nodig gehad om in de voetsporen van Kara te treden.

"Ik voel me goed bij Genk. Ik werk hard op training en het vertrouwen is aanwezig. Het resultaat is dat ik goed kan presteren op het veld", lacht de verdediger.

We moeten nog aan bepaalde zaken werken

Ook tegen Waasland-Beveren kon Genk rekenen op zijn ijzersterke centrale duo. "We speelden een goede wedstrijd, we hielden de nul dus dat is mooi. Het samenspel met Kabasele loopt voortreffelijk."

Zo goed zelfs, dat Dewaest - Kabasele op dit moment het beste verdedigende duo op de Belgische velden mag genoemd worden. "Wij kunnen het beste duo in onze competitie zijn", klinkt het zelfverzekerd. "Maar we weten dat er bepaalde zaken zijn waar we nog aan moeten werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties